top of page

Profil

Datum pridružitve: 9. jan. 2018

Informacije

0 prejetih všečkov
0 prejetih komentarjev
0 najboljših odgovorov

V prvi vrsti sem jaz v vseh treh dimenzijah JAZ-a. In ne glede na to, kaj drugi vidijo v meni, se lahko dnevno spreminjam v rahlih odtenkih, kot se nebo spreminja iz sekunde v sekundo. Predvsem pa v nobenem primeru idealna. Kot vsi drugi sem večkrat tudi muhasto naravnana, vznemirjena, žalostna, jezna. Včasih se počutim tudi nesposobno, nesamozavestno in se soočam z raznoraznimi strahovi.

Kljub temu, pa so te stvari le še bežen približek preteklosti. Danes vem, kaj storiti ko zaznam kaj od zgoraj naštetega. In ne le znanje, predvsem vztrajnost in izkušnje so me pripeljale do točke, kjer lahko hitro ozavestim dogajanje in ga preusmerim sebi v prid.

Lahko bi rekla, da so mi pri človeku v prvi vrsti pomembne njegove vrednote in odsev le teh v njegovih dejanjih. Vse ostalo je zame posledica, ki me navdušuje le v meri spoštovanja do doslednosti njegovih vrednot. Drugače povedano, dejanja so tista ki štejejo.

Pa vendar verjamem, da se lahko prav vsak človek reši iz svojih miselnih vzorcev ter preseže svoje občutke, ki ga posledično držijo na mestu pri njegovih dejanjih ali pa zapeljejo v neželjeno smer.

Verjamem v vsakega človeka, kajti če mi je uspelo verjeti vase in iz majhnega sivega laboda narediti nekaj več... Če mi je uspelo "preslišati" okolico in preseči globoko zakoreninjejo miselnost o nesposobnosti, počasnosti in neuspešnosti... Potem vsekakor verjamem, da lahko to ob ustrezni podpori ter močni Želji stori vsak, prav vsak in ja tudi TI.

Svojo vztrajnost, ki sem jo prej usmerjala v bojkotiranje družbenega sistema, sem usmerila v vztrajnost k doseganju mojih pristnih ciljev. Svojo "počasnost" sedaj vidim kot veliko vrlino, ki je kot takšna vedno bila, pa sem bila prepričana, da kot takšna nikakor ni sprejemljiva za moje ožje okolje. To sedaj izkoriščam z zaznavanjem svoje intuicije, preudarnimi odločitvami ter širokim prostorom, ki ga lahko dajem svojim klientom, ko se odprejo v vsej svoji pristnosti. Dragi moji, to je mirnost, ki jo uspem ohraniti v ključnih trenutkih in mirnost je danes v ponorelem svetu zelo iskala vrlina. In to je zmožnost sprejemanja čustev drugih ljudi ter hkrati svojih. Nesamozavest in nesposobnost, sta bili najtežji, vendar sem s počasnimi koraki nazaj proti sebi preusmerila tudi to. Največji začetni korak na tej poti je bila ustanovitev lastne blagovne znamke naravne kozmetike Ekstaza lepote, njena celotna izdelava ter marketinška usmeritev in prodaja na trgu. Še marsikaj bi se našlo, pa vendar vas z dolgimi zgodbami ne bom zadrževala, morebiti katero od njih slišite ob kakšni drugi priložnosti. Vaš čas je pomemben in raje si na tem mestu vzemite čas za par mirnih ter globokih vdihov in izdihov.

Ker pa smo ljudje tudi razumska ne samo čustvena bitja, nekatere stvari lažje razumemo, če jih dopolnimo s strukturo, ki nam je bolj poznana in jasna, še nekaj splošnih informacij.

Tako torej sem poleg zgoraj naštetega tudi diplomantka družboslovne informatike na Fakulteti za družbene vede. Čaka me tudi še zadnji, tretji letnik Marketinga na Fakulteti za uporabne poslovne in družbene študije. Trenutno tudi študentka magistrskega študija Psihosocialnega pomoči po Kognitivno-vedenjskem sistemu na Fakulteti za uporabne družbene študije. Poleg uradne izobrazbe, sem certificiran in licenciran praktik in coach nevrolingvističnega programiranja. Ostalo število certifikatov in njihova vrednost iz področja poslovne ter osebne rasti, pa se naj razkriva skozi predstavitve programov na spletni strani ter moje celostno delo.


Verjamem v vsakogar, ki pokaže željo in voljo po napredku ter spremembah na bolje. Ljudem želim pokazati, da sta strah in tesnoba obvladljiva ter premagljiva, da lahko sanjajo svoje velike sanje ter jih na koncu tudi dosežejo. Moja najljubša tema za pogovor so osebni napredki ter iskanje rešitev za premagovanje ovir na poti do cilja. Uživam v sproščeni družbi polni smeha, globokih pogovorih, petju, sprehodih v naravi, meditaciji ter branju knjig.


Več o meni

Evija Evelin Zavrl

Skrbnik
Dodatna dejanja
bottom of page