top of page
Face Complexion

Diagnostika obraza

Individualna diagnostika obraza - video klic

Čas trajanja: 1 h

 

Cena: 97,00 € 

BONUSI:

- Analiza obraza zapisana na več straneh dokumenta

- Mp3 meditacija

- Video trening vaje TAO yoge obraza

Diagnostika obraza

...za krepitev življenjske energije
 

Vzpostavi čustveno ravnovesje in zasij v svojem življenju.

diagnostika obraza_edited.jpg

Obraz je navzven obrnjeno srce

 

Stanje naših organov in čustvovanja se odraža na našem obrazu. Posamezni del obraza je povezan z določenim organom in njegova oslabljenost odseva stanje na našem obrazu. Na ta način se na obrazu pokažejo tudi travme, ki smo jih doživeli, kar je razvidno iz nesimetrije našega obraza. Obraz je torej ogledalo naše duše. In z delom na obrazu krepimo notranje organe ter vplivamo na svoje počutje.

Kaj vse je mogoče razbrati iz obraza?

Iz obraza je mogoče razbrati zdravstveno stanje posameznika, njegovo usodo, čustva in potenciale. Tako lahko vidimo, koliko življenjske energije ima posameznik, kako bo uspešen oziroma bogat, kako je z njegovo vidnostjo oziroma priljubljenostjo. Vidi se tudi njegovo partnersko stanje oziroma odnos s samim seboj ter zdravje oziroma oslabljenost določenih organov, na primer vranice, jeter, pljuč, ledvic in srca.

Kateri deli obraza nam največ povejo o našem zdravju?

Veliko nam pove kar celotni obraz. Osredotočimo pa se lahko na področje čela, senc, področje med obrvmi, zgornje in spodnje veke. Pogledamo tudi stanje zgornjih in spodnjih ličnic, velikost nosu, gubice na področju žebiča  ter na levi in desni strani ust. Kot tudi gubice na področju brade. Zelo pomembna pa so tudi ušesa in sicer njihova velikost.

Kako je obraz povezan z notranjimi organi?

Obrazne oziroma lobanjske mišice pritiskajo na določene energetske točke, organe in meridiane. Tovrstni pritisk, ki ga aktiviramo z uporabo lobanjskih mišic nato aktivira žleze v možganih. Le te ob ustrezni aktivaciji sproščajo hormone v krvni sistem, preko katerega potujejo do posameznih organov in jih oskrbijo s “hranili”. Hormoni so torej prenašalci informacij med organi.

Face Complexion

Branje obraza

Individualna diagnostika obraza - video klic

Čas trajanja: 1 h

 

Cena: 97,00 € 

BONUSI:

- Analiza obraza zapisana na več straneh dokumenta

- Mp3 meditacija

- Video trening vaje TAO yoge obraza

Izginja ti vizija 

Ljudje hodijo po tebi

Imaš odlične ideje, pa ne pritegnejo ljudi

Imaš čudovito srce, pa ga ljudje okoli tebe ne vidijo

Obraz informira naše notranje stanje

Pomen žlez v glavi

Žleze v glavi so zadolžene za nadzor nad izločanjem hormonov v telo. Če žleze niso aktivne ali pa so ene bolj kot druge, to vpliva na nesorazmerno izločanje hormonov, kar se seveda pozna kot neravnovesje v telesu. Če so mišice na lobanji na pravem mestu, torej aktivne in močne, pritiskajo na določene točke, katere nato spodbudijo žleze v glavi. V kolikor imamo te mišice oslabljene, ne zmorejo aktivirati žlez ali pa jih aktivirajo minimalno in nesorazmerno. Mišica platysma na vratu na primer pritiska na ščitnico in v kolikor te mišice niso dovolj močne, aktivne se iz ščitnice ne izloča dovolj hormonov. 

Kaj je TAO joga obraza?

Tao yoga obraza preko obraznih vaj sklaplja nevronske povezave v naših možganih s celotnim telesom. Vpliva na posamezne organe preko aktivacije določenih mišic na obrazu. Na ta način vpliva tudi na hormonski sistem človeka in aktivira zaklade posameznika, ki so bili do sedaj manj aktivni ali v mirovanju. “Stranski” učinek pa je tudi bolj mladosten in sijoč obraz ali drugače rečeno naravni botoks.

Kristalna palača.jpg

Kje TAO joga obraza pomaga?

Moje znanje Tao yoge obraza lahko najbolj pomaga ljudem na področju duševnega zdravja, premagovanju tesnobnosti, strahu, paničnih napadov. Hkrati pa pri uresničevanju želenih ciljev, premagovanju notranjih blokad, saboterjev, ki jih ljudje nosijo v sebi in podpori pri usmerjanju do boljšega počutja.

Kaj lahko storiš, če si pod stresom ali tik pred izgorelostjo?

Vsekakor se usmeri vase, v svoje globine. Potreben je umik iz analitičnega uma ter povečevanje časa, ko se možgani usmerijo v alfa, theta in delta valovanje. Torej preklop iz beta stanja, v katerem se odrasli zadržujemo večino dneva in s tem izklop simpatičnega sistema živčevja. V kolikor je oseba že v globokem stresu in tik pred izgorelostjo, ji je težko sestopiti iz vlaka na katerem drvi. Tao yoga obraza je tukaj idealna podpora, saj ima oseba še vseeno občutek, da nekaj počne in ne kot pri meditaciji, le miruje. Hkrati pa se aktivira parasimpatični sistem, ki osebo postopoma popelje iz krempljev stesa.

Če si izgorela mamica, kaj je ključno?

Čas zase. Ker sem bila na tem tudi sama, pa ne le enkrat, je potrebno spustiti od sebe zelo visoko leteče cilje in malo izpreči. Dejstvo je, da lahko dosežemo marsikakšen cilj v zelo kratkem času, a na koncu plačamo davek in to velik. Potrebno je začeti poslušati svoje telo, kajti ko gremo v minus, je le tega potrebno nato tudi pokriti. Vedno imejte pred očmi balans. Če grem danes malo preveč v minus (preveč delam ipd.) je jutri čas za več počitka in skrbi zase, kot sicer. Tao yoga obraza, je idealna za preprečevanje izgorelosti in tudi dvig iz že tovrstnega stanja.

Kdo lahko dela TAO jogo obraza?

Tao yogo obraza lahko dela vsakdo. Pogoj je le motivacija. Najbolj jo priporočam osebam, ki se že soočajo z nekakšnim neravnovesjem v telesu. Vsekakor pa tudi tistim, ki želijo ravnovesje ohraniti in še bolj izkoristiti svoje potenciale. Iz svojega pogleda, se najbolj usmerjam na osebe, ki imajo težave z anksioznostjo, depresijo, izgorelostjo in stresom saj je Tao yoga obraza lahko čudovita podpora na poti proti sproščenemu telesu, mirnim in jasnim mislim ter uspešnosti na zastavljenih ciljih.

Zakaj TAO joga obraza?

Prvi stik z jogo obraza sem imela že pred leti, ko sem za darilo (na mojo željo ;)) od partnerja prejela DVD Joga obraza in tudi Skrbnik za prsi, ki jih je izdala Savina Atai. Takrat sem le to redno izvajala, potem pa za nekaj let opustila. Vedno sem se z njo spogledovala in vedela, da bom tudi jaz enkrat opravila licenco za Tao yogo obraza. Nato pa so me te vaje ob vpisu v Savinino šolo še bolj navdušile, saj sem začutila zelo hiter, skoraj hipni doprinos mojemu počutju. Izredno se mi je izboljšalo počutje, povečala energija, fokus, jasnost, zadovoljstvo v življenju in pa seveda najbolj hitro viden rezultat je bil tudi sprememba na mojem obrazu. Tako se se odločila, da moram to znanje izpopolniti zase in nujno deliti še z drugimi, predvsem ker se tako čudovito dopolnjuje z ostalim mojim znanjem na področju kognitivno vedenjske terapije in tako dobrodejno vpliva na duševno zdravje.

Evija Evelin Zavrl

Evija.jpg

Moja pot osebne rasti in opolnomočenja

Osebno rast in opolnomočenje sem začela raziskovati kmalu po rojstvu hčere, približno 12 let nazaj. Moja izčrpanost od nenehne skrbi za otroka, ki je konstantno prinašal nove izzive me je tako najprej popeljala v raziskovanje meditacije in samozdravljenja. Ko se mi je odprl nov svet se je to raziskovanje le še nadaljevalo. Zanimanje je postajalo vse večje in tako so sledila nova in nova izobraževanja na področju osebne rasti in preizkušanje le teh v praksi.

Kako pa se jaz zaščitim pred stresom

Da se zaščitim proti stresu, skrbim za svoje misli oziroma razmišljanja o določeni situaciji. Opazujem torej svoje misli, kako dojemajo neko situacijo in v kolikor gredo v preveč temne scenarije, jih skušam preusmeriti v bolj realno sliko. Naš um namreč velikokrat dela preveliko dramo glede malenkosti. Kot drugo sta meditacija in hipnoza moja oaza, ki navadno “izbrišeta” skrbi in naučita moje telo ostati v stanju mirnosti tudi, ko je okoli mene kaos. In kot tretje, pa vendar ne zadnje, predvsem pa ne najmanj pomembno, pa mi Tao yoga obraza prinaša nekakšen reset v telesu, vaje spodbujajo različne žleze v možganih in s tem sproščajo hormone sreče, kot tudi uravnavajo hormonski sistem, ki poskrbi, da stresne situacije moje telo ne dojema tako dramatično.

Kaj vam želim predati?

Ženske želim naučiti, kako lahko moč vzamejo v svoje roke. Na kakšen način lahko v sebi aktivirajo skrite zaklade in postanejo šefice svojega življenja. Hkrati pa želim predati znanje tudi strokovnjakom na področju duševnega zdravja in osebne rasti ter s tem razširiti zavedanje o aktivaciji naših žlez v možganih ter vplivu na hitrejše okrevanje v primeru duševnih bolezni ali le soočanju z neprijetnimi čustvenimi stanji in temnimi mislimi.

Rezerviraj svoj termin za diagnostiko obraza ali vadbo TAO joge obraza

bottom of page