top of page
  • Evija

1. Sestavina za karierni uspeh


1. sestavina za karierni uspeh, ki bo odgovorila na dve spodnji vprašanji.

  1. Kdaj pridemo do uspeha?

  2. Kaj je nujna sestavina za naš uspeh?

Besedilo si lahko preberete ali pa pogledate video posnetek.

Ste kdaj poslušali pesmi Beatles-ov ali Rolling stones-ov? Katero pevsko skupino še imate najraje? Jaz sem prepričana, da so na vašem avdio repertoarju pesmi, ki imajo že zelo bogato zgodovino, mogoče celo pesmi, katere avtorjev se predvajajo, ki so že zdavnaj preminuli.

Kaj je tukaj ključnega?

Pomembno je, da se izmojstrite v eni majhni stvari, jo naredite več kot odlično, zapakirate v paket ter jo date na trg kot neminljivo.

Poskrbite, da bo tudi vaš izdelek nekoč prodajan, predvajan, gledan, kot so pesmi Beatlov, kot so slike Picassa, kot so mojstrovine Mozzarta. Verjetno so ti ljudje naredili precej ostalih skladb ter slik, mogoče celo govorov, če se osredotočite na kakšnega znanega govorca. Vendar eden ali deset izmed njih je bil tako zelo izpopolnjen, narejen s takšno energijo, da se sedaj vrti še po njihovi smrti, da jo sedaj lahko gledate še po njihovi smrti.

Kaj to pomeni za vas?

Ena stvar, ki vam sama od sebe prinaša dobiček. Enkrat boste naredili nekaj in hkrati bo ta uspeh za vas nekako doživljenjski.

Kaj je torej tista stvar, na katero ste ponosni v življenju? V kateri ste izredno dobri, za katero vam ljudje, vaši znanci, vaše stranke, vaši prijatelji govorijo, da ste izvrstni, da bi tudi oni želeli imeti to lastnost, to mojstrovino, ki jo imate sedaj vi. Vzemite jo, začnite jo piliti, tako kot kipar pili svoj kip. Odstranjujte plast za plastjo in na koncu bo nastala umetnina, ki jo bodo želeli videti in slišati vaši potencialni kupci po vsem svetu. Katera se bo prodajala po vsem svetu. Kateri bodo želeli slediti, po kateri se bodo zgledovali drugi ljudje. In katero bodo nadgrajevali naprej, katero bodo širili zaradi svoje odličnosti.

Tako, to je bil kratek inspirativni nasvet.

Jaz verjamem, da boste našli v sebi en potencial, katerega lahko izpilite do mojstrstva in kateri vam bo sam od sebe prinašal dobiček do konca vašega življenja.

Hvala! Brali ste nasvet Evije Evelin Zavrl.

Se beremo.

P. S. Posreduj naprej svojemu prijatelju, ki mu želiš karierni uspeh.

Evija

11 views0 comments
bottom of page